aboutus

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Goed Leider, Yeama
Aantal werknemers: 80~120
Jaarlijkse omzet: 2000000-3500000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Wij zijn een professioneel high-tech bedrijf belast met het ontwerpen van en de productie van automatisch lassenmateriaal, het systeem van de lassenrobot en CNC plasma scherp systeem.
Wij werden gevestigd in 2005, zijn een belangrijke leverancier voor automatisch lassensysteem, die lassenrotators, lasseninstelmechanismen, lassenmanipulators, h-straalproductielijn, CNC plasmasnijmachines, enz. behandelen.
Sinds gevestigd, dienden onze machines verscheidene industrieën zoals luchtvaart, militair, automobiel, boiler, drukvat, olie & gas, irrigatie en scheepsbouw. Aangezien deze industrieën die, de vereisten van de materiaaltechnologie worden ontwikkeld en ontwikkeld ontwikkelen zich, worden de machines wijd toegepast en genieten van grote reputatie in deze industrieën bij verschillende landen.
Wij zullen onze technologieinnovatie houden om aan meer vereisten te voldoen en meer bedrijfskansen tot stand te brengen. Stok aan het idee van „Leiden, het Vernieuwen, die“, zijn wij verantwoordelijk om aan globale de industrieontwikkeling te wijden en ons merk aan de wereld voort te zetten aandringen!

 

Eerlijk:

Leef wetten, verordeningen en regels na, verblijf door het gedrag van werknemers, en vestig een goede beeld en een reputatie voor het bedrijf. Eerlijkheid en betrouwbaarheid, de verenigbare woorden en akten, de het de de de geen gezichtssucces en mislukking vierkant, onttrekken aan zich verantwoordelijkheid, winsteerbied & vertrouwen van klanten en collega's door praktische maatregelen. Neem beroepsethiek waar, ben loyaal aan het bedrijf, houd bedrijfsgeheimen en bescherm de belangen van het bedrijf.

 

Samenwerking:

Nadruk op doelstellingen en algemene belangen, en het werk met intern en extern personeel om bedrijfdoelstellingen te bereiken. Gebaseerd op de ontwikkeling van het bedrijf, voeren wij beheer zonder grenzen uit, vind actief problemen en bevorder de oplossing van problemen in diverse kanalen. Communiceer actief, spreek wijd, luister zorgvuldig en maak verbetering van het werk.

 

Studie:

Houd een open houding en leer van de ervaringen en de sterke punten van anderen. Evalueer zelf objectief, verbeter onophoudelijk capaciteit & werk, en streef voor hogere prestaties. Verwijdend onze visie, kijkend globaal, zich concentreert op belangrijke ondernemingen, en actief toepassend alle waardevolle ervaringen en praktijken op praktijk.

 

Verplichting:

Behandel het werk met een sterke betekenis van toewijding en verenigbare professionele houding, volledige diverse taken met hoog rendement en kwaliteit. Harde strijd, realistisch, onverschrokken op moeilijkheden, volharding, en nooit einde tot wij onze doelstellingen naderen. Besteed aandacht aan orde en kwaliteit, durf om problemen te openbaren, breng suggesties voor verbetering naar voren en bevorder oplossingen.

 

Innovatie:

De onderbreking door het conventionele denken, introduceert of zelfs leidt tot nieuwe ideeën, nieuwe mechanismen, nieuwe technologieën, nieuwe ondernemingen, durft te veranderen, en durft open te stellen. Ben goed bij actief het zoeken van kansen in diverse milieu's en voorwaarden, grijp kans met beide handen aan, en streef voor ontwikkeling. Houd tempo met The Times, wied door oud en breng vooruit de nieuwe, gewaagde praktijk, creeer grotere waarde voor klanten en onderneming.

 

Het streven:

Hang het concept het nastreven van hoge prestatiesdoelstellingen aan, blijf het werk verbeteren. Begrijp en identificeer me met de strategie van het bedrijf, bepaal opwindende doelstellingen verenigbaar met de richting van de ontwikkeling van het bedrijf, en lever constante inspanningen voor het. Zelfvertrouwen en moed om, onderbreking te overtreffen door de „onmogelijke“ en „onuitvoerbare“ meningsknelpunten, en constant naar ontwikkeling te streven, de moed te hebben om voor de eerste rang te streven en de sterkste onderneming te worden.

China WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

 

China WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij dringen het idee aan de partner van onze klant te zijn door eminente producten en de dienst te verlenen. 

1. Elke één beweging, denken wij over klant, nadenken aanbiedend kwaliteitsproducten.

2. Respecteer elk verzoek van klant. Wij zijn verplicht om volledig te begrijpen welke klantenbehoefte, en bevredigende producten en de dienst verleent.

3. Drie factoren voor klantentevredenheid: 

a. Productkwaliteit

b. De dienst met inbegrip van pre-verkoopt, verkoopt, na-verkoopt. 

c. Bedrijfbeeld

Wij begaan om zowel goede kwaliteit als de snelle dienst voor onze klant te verlenen.

 

China WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

China WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens