Bericht versturen
Thuis

WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

WUXI KENKE produceert hoofdzakelijk diverse lassen hulpmachines en speciale ontworpen machines, met sterk technisch team en productiecapaciteit, productenspecificaties, verscheidenheden, integratie, rangschikking. KENKE kan ook het speciale ontwerp, niet genormaliseerd ontwerp volgens de eisen van gebruikers maken. KENKE-de producten zijn wijd gebruikt in windenergiegeneratie, boiler, petrochemische stof, metallurgie, machines, scheepsbouw en andere industrieën, en uitgevoerd naar het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa, Australië en andere landen.

 

KENKE hangt de ondernemingsgeest aan van „Wetenschap en de Technologie leidt tot Waarde, leidt de Eerlijkheid tot KENKE“ en de ondernemingsstijl van „Realistisch, Eerlijkheid en Betrouwbaarheid“. Het Kenkebedrijf heeft opeenvolgend het materiaal van uitstekende kwaliteit voor vele gebruikers bij binnenlands en in het buitenland verstrekt. Nu is KENKE de regerende eenheid van het Lassenvereniging van China en de lideenheid van van de de Werktuigbouwmaatschappij van China het Drukvattak.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : KENKE

Aantal werknemers : 40~60

Jaarlijkse omzet : 8000000-15000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten China WUXI KENKE INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD. Certificaten