aboutus
lopende band

Wij zijn een professioneel high-tech bedrijf belast met het ontwerpen van en de productie van automatisch lassenmateriaal, het systeem van de lassenrobot en CNC plasma/lasersnijmachines.

 

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD fabriek productielijn 0

 

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD fabriek productielijn 1

 

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD
OEM / ODM

Wij zijn fabrikant, bezitten goed onze merk „Leider“ & „Yeama-Technologie“, zijn wij ook bereid om OEM voor agenten en handelaars wereldwijd te doen. Wij verlenen de aangepaste dienst en technische ondersteuning voor alle verschillende klanten, 

Allen u wenst doen zijn ons te vertellen wat interesseert u, zullen wij te werk gaan en zullen vanaf uw vereisten aanbieden.

 

R & D

De kwaliteit is een belangrijke kwestie en R&D-de afdeling is diep betrokken bij het verzekeren van kwaliteit van nieuwe producten en het bereiken van de vereiste niveaus van regelgevende vereisten. In samenwerking met de kwaliteitsborgingafdeling, R&D-ontwikkelt de afdeling een kwaliteitsplan voor nieuwe producten. Wanneer wij een product op de markt verkopen, houdt het regelgevende naleving van wettelijke eisen. Bijvoorbeeld, zou een product dat in de Europese Gemeenschap wordt verkocht aan de relevante Europese Richtlijnen moeten voldoen.

 

Onze R&D-afdeling kan efficiënt om met QA afdeling door het delen van taken en projecten samen te werken die aan ontwikkeling van kwaliteitsplannen naar nieuwe producten worden gestreefd. 

 

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens