products

Automatisch lasseninstelmechanisme met de klem zelf centreer0-90deg positie van de lassenklem

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De VRC
Merknaam: Well Leader
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Hb-10
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 7days
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 100sets per maand
Gedetailleerde informatie
Type: Lasseninstelmechanisme Capaciteit: 2000kg voor het Overhellen
Lading: 2000+kg voor horizontaal Plaats van Oorsprong: WUXI, CN
Certificaat: Ce Toepassing: Zeebouw
Hoog licht:

tube welding positioner

,

welding rotators positioners


Productomschrijving

Hoog - van het het Lasseninstelmechanisme van de kwaliteitspijp de de Ladings2000kg Uitvoer naar Singapore 1100mm lijst

 

Het lasseninstelmechanisme is een veelzijdig en efficiënt lassenmateriaal hoofdzakelijk om omtreklassen te bereiken. _het kunnen uit:rusten met argon boog booglassen machine (draad vullen of geen draad vullen), smelten elektrode gas be*schermen lassenmachine(C02/MAG/mig lassenmachine), plasma lassenmachineen ander lassenmachinevoeding en kunnen vormen een automatisch lassen systeem met ander machine. Het product is hoofdzakelijk samengesteld uit roterend hoofd, verplaatsingsmechanisme en controlemechanisme. De snelheid van het roterende hoofd is regelbaar, met een onafhankelijke kring van de snelheidscontrole, en de wijzerplaatschakelaar stelt direct de lengte van de las vooraf in. De schuine standhoek kan worden aangepast zoals nodig. Het lassenkanon kan pneumatisch worden opgeheven.

 

1. Zwenkende aandrijving
(1) de zwenkende aandrijving zou stepless snelheidsregelgeving moeten realiseren en kan worden omgekeerd.
(2) binnen de waaier van zwenkende snelheid, overschrijdt de snelheidsschommeling geen 5% wanneer onderworpen aan de maximumlading.
2. Schuine standaandrijving
(1) de schuine standaandrijving zou stabiel moeten zijn, zonder het schudden onder de maximumlading, en de gehele machine zou niet moeten worden ten val gebracht. Als de maximumlading Q 25kg overschrijdt, zou het een functie van de machtsaandrijving moeten hebben.
(2) er zou een grensapparaat moeten zijn om de schuine standhoek te controleren, en er is een hoekindicator.
(3) het overhellende mechanisme moet een zelfsluitende functie hebben, die niet onder maximumlading glijdt, en veilig en betrouwbaar is.
3. Andere
(1) het controledeel van het instelmechanisme zal van een aaneenschakelingsinterface voor automatisch lassen worden voorzien.
(2) het instelmechanisme zou met een geleidend apparaat moeten worden uitgerust om de lassenstroom te verhinderen door de transmissiedelen zoals lagers en toestellen over te gaan. De weerstand van het geleidende apparaat zou geen 1mΩ moeten overschrijden, en zijn capaciteit zou aan de vereisten van de lassen geschatte stroom moeten voldoen.
(3) het elektromateriaal zou aan de betrokken verordeningen van GB/T 4064 moeten voldoen.
(4) de structuur van de werkbank zou gemakkelijk moeten zijn om het werkstuk of de inrichting te installeren, en de structuur kan ook door overleg met de gebruiker worden bepaald.
(5) het verband tussen de maximumlading en de excentriciteit en het zwaartepunt zou in het handboek van het instelmechanisme moeten worden verklaard.

 

Model

Hb-10

Hb-20

Hb-30

Hb-100

Nominaal vermogen

1000kg

2000kg

3000kg

10000kg

Maximum ernst bij nominaal vermogen

300mm

300mm

300mm

400mm

Maximum zonderling bij nominaal vermogen

150mm

200mm

200mm

200mm

Roteer snelheid (t/min)

0.12-1.2

0.1-1.0

0.05-0.5

0.05-0.5

Het overhellen snelheid (t/min)

0,35

0,35

0,35

0,2

Schuine standwaaier

0-120°

0-120°

0-120°

0-120°

Roteer motormacht

0.55kw

0.75kw

1.1kw

1.5kw

Hel motormacht over

0.55kw

0.75kw

1.1kw

2.2kw

Dien diameter in

Φ900mm

Φ1100mm

Φ1300mm

Φ2000mm

 

Al onze instelmechanismen hebben groeven die het werkstuk om aan het gezicht toelaten worden vastgebout. Het lassen van het deel aan het instelmechanisme is vaak een goede manier om scheerbeurtkrachten te verhinderen het deel te glijden aangezien het wordt gemanoeuvreerd. Om het even welk van deze zelfstandig of gecombineerde methodes, hetzij zullen indien behoorlijk toegepast werken.

Zelfs met klein plaatsend materiaal is het belangrijk dat de eenheid aan een vlakte, zelfs oppervlakte wordt opgezet om het te verhinderen te tippen. Als de opzettende gaten worden verstrekt, zouden zij moeten worden gebruikt om het instelmechanisme aan een stabiele oppervlakte te beveiligen om het tippen te verhinderen wanneer of als het een onverwachte kracht ontmoet. Het instelmechanisme opgezet aan een werkbank of een tribune moet ook worden beveiligd.

 

 

Automatisch lasseninstelmechanisme met de klem zelf centreer0-90deg positie van de lassenklem 0

Cirkelvormig - speld olievrije versnellingsbak, al leven, geef stabiele en krachtige prestaties, en gemakkelijk voor arbeidersonderhoud.

 

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226