products

Van de het Lassenuitlaat van Ce Draagbare van de de Damptrekker Mobiele Solderende de Damptrekker

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: W&L
Certificering: ce
Modelnummer: Hyj-2
Min. bestelaantal: 5sets
Prijs: USD72-435/SET
Verpakking Details: karton
Levertijd: 5-10Days
Betalingscondities: L/C, D/A, T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde informatie
Zuigend hoofd: 1/2 Slanglengte: 23m
Windvolume: 3000 M3/h Slang Dia.: φ120mm
Hoog licht:

portable fume extractor

,

welding smoke eater


Productomschrijving

 

Multi-station de reinigingssysteem van de lassendamp (het centrale systeem van de dampreiniging)
Het de controlesysteem van de lassendamp is verdeeld in twee vormen:
A: De uitlaat van de lassendamp
Een zuigingswapen van aangewezen lengte is geïnstalleerd boven elke post in het gebied van het lassenwerk zodat zijn actieve straal volledig het volledige gebied van het lassenwerk behandelt.
Het systeem gebruikt een hoge druk centrifugaalventilator. De verrichting van de ventilator zal tot een negatieve drukruimte bij de mond van de dekking van het zuigingswapen leiden. Op dit ogenblik, zullen de lassendampen door het zuigingswapen overgaan, zal de pijp in diameter, enz. worden verminderd, en definitief zal gelost worden door de ventilator bij hoge hoogte.
Absorbeer direct schadelijke lassendampen uit de bron, en bereik het doel om arbeiders te beschermen.
Deze methode is eenvoudig en efficiënt. De bouwperiode is kort, en de windweerstand van het systeem is klein, is het het roken effect goed, en de systeemkosten zijn laag.
B: Reiniging en emissie van lassendampen
Dit soort behandelingsmethode moet op het systeem, en de de reinigingsgastheer van de lassendamp worden uitgerust. De belangrijkste die functie van de gastheer is de lassendampen te zuiveren door het systeem worden geabsorbeerd. Bovendien omdat de de reinigingsgastheer van de lassendamp een bepaalde windweerstand heeft, moet het in ontwerp worden verhoogd. Het luchtvolume van de centrifugaalventilator om een goed het zuigen en het roken effect te bereiken. Tegelijkertijd, voldoet het uitlaatgas aan de nationale emissienormen.

 

De belangrijkste delen omvatten: het universele wapen van de stofextractie, de bestand slang op hoge temperatuur van de stofextractie, de kap van de stofextractie (met de aanpassingsklep van het luchtvolume), brandbarrière, vlam - de filterelement van het vertragershoge rendement, stoffige ladecombinatie, gietmachine met rem, ventilator, motor, enz.

De zuiveringsinstallatie van de lassendamp is een zuiverend die apparaat speciaal voor industriële lassendamp en lichte deeltjes wordt ontworpen. Het is licht en flexibel en gemakkelijk te werken. Het wordt ook wijd gebruikt in chemisch product, elektronika, metaalverwerking, tabak, glas, geneesmiddel, voedselverwerking, schone ruimte. , Ziekenhuizen en andere industrieën en andere die plaatsen door stof en rook worden de verontreinigd.

De metalen kunnen een verscheidenheid van giftige en schadelijke gassen tijdens industrieel lassen of andere verwerkingsprocessen opstellen. De zuiveringsinstallaties van het lassenroet, de aard en de verwerkingskenmerken van de gassen in de rook, zullen wij experimenten overgaan om ervoor te zorgen dat geen secundaire verontreiniging zal voorkomen en de verrichting van de workshop zal niet beïnvloed worden. Op het gebouw dat het leven van het materiaal niet wordt beïnvloed, wordt het meertrappige reinigingsapparaat gebruikt om het uitlaatgas van de lassendamp te zuiveren, dat het uitlaatgas van de lassendamp kan effectief verwijderen en de teergeur van lassendamp en diverse giftige en schadelijke gassen kan ook degraderen.

 

Model Hyj-1 Hyj-2
Zuigend hoofd Kies uit Dubbel
Slanglengte 2m 2m+2m
Windvolume 2400 M3 /h 3000M3/h
Voeding 220V 380V
Grootte 50x50x110cm 60x80x140cm
G.W. 60kg 100kg

 

De verrichting van het schoonmakende systeem kan de levensduur van de filterpatroon uitbreiden, het systeemenergieverbruik verminderen, en zeer de verrichting en onderhoudskosten drukken. De stofverwijdering van de het stofcollector van de filterpatroon keurt het stofverwijdering goed van de samengeperste luchtimpuls, en de klep van de impulsinjectie wordt bespoten om de filterpatroon radiaal te misvormen en van het stof te schudden. De elektromagnetische die impulsklep in de stofcollector heeft wordt gebruikt een het blazen druk van 0.4-0.6Mpa en om automatisch eens in 10 minuten bij de fabriek geplaatst worden schoongemaakt.Van de het Lassenuitlaat van Ce Draagbare van de de Damptrekker Mobiele Solderende de Damptrekker 0

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226