products

De mobiele van het de Trekker Enige Wapen van de Lassendamp Hoge Macht met Verklaard Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: W&L
Certificering: ce
Modelnummer: Hyj-2
Min. bestelaantal: 5sets
Prijs: USD72-435/SET
Verpakking Details: karton
Levertijd: 5-10Days
Betalingscondities: L/C, D/A, T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde informatie
Zuigend hoofd: 1/2 Slanglengte: 23m
Windvolume: 3000 M3/h Slang Dia.: φ120mm
Hoog licht:

portable fume extractor

,

welding smoke eater


Productomschrijving

 

De mobiele van het de Trekker Enige Wapen van de Lassendamp Hoge Macht met Verklaard Ce

 

wegens de voordelen van lichtgewicht, lage kosten, stabiele kwaliteit, korte productiecyclus, hoog rendement, snelle marktreactie, enz., stijgt de toepassing van gelaste structuren. De productie van lassenverbruiksgoederen in een land kan op het algemene niveau van lassentechnologie in dat land wijzen. De totale productie van lassenmaterialen in China is synchroon fundamenteel stijgend met staal. Volgens statistieken: de gemiddelde levering van lassendraad groeit aan een jaarlijks tarief van 20% aan 30%, en de stevige lassendraad voor gas beschermd lassen is gestegen met bijna 4 keer in het verleden de 10 jaar, die snelst - toenemend lassen voor consumptie geschikt in China worden. De consumptie van lassenmaterialen in is China de grootste producent en de consument van de wereld van lassenmaterialen geworden.
Structuur van de zuiveringsinstallatie van de lassendamp:
De belangrijkste onderdelen omvatten: universeel stofzuigerwapen, bestand vacuümslang op hoge temperatuur, vacuümkap (met de aanpassingsklep van het luchtvolume), brand - vertragersnetwerk, vlam - de filterelement van het vertragershoge rendement, regelende ladecombinatie, gietmachines met rem, ventilator, motor, enz. 

 

Model Hyj-1 Hyj-2
Zuigend hoofd Kies uit Dubbel
Slanglengte 2m 2m+2m
Windvolume 2400 M3 /h 3000M3/h
Voeding 220V 380V
Grootte 50x50x110cm 60x80x140cm
G.W. 60kg 100kg

 

Toepasselijk milieu:
Het wordt voor de reiniging van rook gebruikt en stof in lassen, knipsel en andere processen wordt geproduceerd dat. Het heeft de kenmerken van hoge reinigingsefficiency, gebruik met geringe geluidssterkte, flexibel, en kleine voetafdruk.

 

Producteigenschappen:

1. Het automatische impuls schoonmakende systeem, maakt het stof in bijlage aan de oppervlakte van de filter schoon, vermindert regelmatig de luchtweerstand van de filter, en verbetert de efficiency van stofverwijdering.

2. De stofcollector heeft een ingebouwde hoog rendementenergy-saving motor en is uitgerust met een unieke turbine. Het heeft een grote luchtopname, een sterke zuiging, een stal en een veilige exploitatie.

3. Volgens de kenmerken van het stof, kunnen de filterpatronen met de verschillende materialen van de hoog rendementfilter worden geselecteerd. De filter is verticaal geïnstalleerd, en het backflushing effect is efficiënter dan andere installatiemethodes.

4. Het correcte absorptiemateriaal is in bijlage binnen het belangrijkste kabinet, dat het duidelijke effect van de lawaaivermindering heeft; het kan in om het even welke plaats worden geïnstalleerd zonder zich het ongerust maken over lawaaiinterferentie.

5. APS controlebord, met begin, einde, impuls schoonmakende, differentiële drukmaat, vermenselijkt ontwerp wordt uitgerust, gemakkelijk die te werken en te handhaven.

6. De mobiele gietmachines zijn geïnstalleerd bij de bodem van het materiaal, dat geschikt om zich in de gewenste positie van de klant is te bewegen en vast; de linkerzijde en de rechterkanten van het materiaal zijn uitgerust met luchtopnamen, die volgens installatiebehoeften kunnen worden geselecteerd. Één enkele persoon kan het filterelement gemakkelijk vervangen.

 

De mobiele van het de Trekker Enige Wapen van de Lassendamp Hoge Macht met Verklaard Ce 0

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226