products

De Trekker van de het Soldeersel het Draagbare Damp van het uitlaatmateriaal Zuiveren met Met lange levensuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: W&L
Certificering: ce
Modelnummer: Hyj-2
Min. bestelaantal: 5sets
Prijs: USD72-435/SET
Verpakking Details: karton
Levertijd: 5-10Days
Betalingscondities: L/C, D/A, T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde informatie
Zuigend hoofd: 1/2 Slanglengte: 23m
Windvolume: 3000 M3/h Slang Dia.: φ120mm
Hoog licht:

portable fume extractor

,

welding smoke eater


Productomschrijving

 

De Trekker van de het Soldeersel het Draagbare Damp van het uitlaatmateriaal Zuiveren met Met lange levensuur

 

De zuiveringsinstallatie van de lassendamp, ook als de zuiveringsinstallatie van het metaallassen wordt bekend, ook als de zuiveringsinstallatie die van de lassendamp wordt bekend. De belangrijkste producten omvatten scherpe platformzuiveringsinstallaties, metaallassen en het oppoetsen werkruimten, metaallassen en het oppoetsen werkbanken, gespleten lassen en reinigingswerkbanken, de centrale zuiveringsinstallaties van de lassendamp, de mobiele zuiveringsinstallaties van de lassendamp en andere reeksen van reinigingsmateriaal, die worden gericht op mechanische verwerkingsinstallaties, Automobiele assemblageinstallatie, onderhoudsinstallatie en de verwante industrieën die de rook van de verrichtingenopbrengst, stof, oliemist lassen en moeten het ontwerp van lichtgewicht en efficiënte stofcollector behandelen. De mobiele zuiveringsinstallatie van de lassendamp is vooral geschikt voor booglassen, kooldioxide beschermd lassen, MAG lassen, koolstofboog uithollend lassen, het knipsel van de gasfusie, speciaal lassen en andere werkende plaatsen dat rook produceren. De giftige substanties worden vaak geproduceerd tijdens lassenverrichtingen. Zoals: acetaldehyde, harszuur, isocyanaat, stikstofoxide, sulfide, koolwaterstof, enz. En uitgespreid in de lucht. Val de menselijke lever, de longen, cardiovasculair en het bloed binnen door het ademhalingskanaal. Deze giftige substanties overspoelen ernstig menselijke gezondheden. Veroorzaakte de totstandkoming van vele beroepsziekten. Zoals: de longkanker, het astma, het eczema, de bronchitis, de huidallergieën, de ademhalingskanaalbesmettingen, enz., worden het centrale zenuwstelsel onderbroken, wordt het spijsverteringssysteem vernietigd, resulterend in complicaties en dood.

 

Model Hyj-1 Hyj-2
Zuigend hoofd Kies uit Dubbel
Slanglengte 2m 2m+2m
Windvolume 2400 M3 /h 3000M3/h
Voeding 220V 380V
Grootte 50x50x110cm 60x80x140cm
G.W. 60kg 100kg

 

Toepasselijk milieu:
Het wordt voor de reiniging van rook gebruikt en stof in lassen, knipsel en andere processen wordt geproduceerd dat. Het heeft de kenmerken van hoge reinigingsefficiency, gebruik met geringe geluidssterkte, flexibel, en kleine voetafdruk.

 

De lassendampen, ook als lassendampen worden bekend, verwijzen naar lassenverrichtingen die vaak giftige substanties die produceren. Zoals: acetaldehyde, het harszuur, het isocyanaat, het stikstofoxide, het sulfide, de koolwaterstof, enz.-de Lassendamp zijn een zeer complexe substantie. Lans heeft meer dan 20 elementen in de damp gevonden, waarvan Fe, Ca, Na etc. het meest is, etc. gevolgd door Si, Al, Mn, Ti, Cu. De belangrijkste schadelijke stoffen in lassendamp zijn Fe2O3, SiO2, MnO, HF, enz., de meeste inhoud waarvan Fe2O3 is, over het algemeen vertegenwoordigend 35,56% van de totale die hoeveelheid damp, door SiO2 wordt gevolgd, geeft zijn inhoud van 10-20% rekenschap, en MnO geeft ongeveer van 5 20% rekenschap.

 

De behandelingstechnologie van de lassendamp: Er zijn vele soorten verontreiniging en groot kwaad tijdens het lassenprocédé, dat zal leiden tot diverse beroepsziekten (zoals lasserssilicose, mangaanvergiftiging, electro-optic ophthalmia, enz.), wat een belangrijk milieugevaar is geworden. Met de diepgaande studie van verwant onderzoek en de verbetering van controletechnologie, is de lassende verontreiniging vrij effectief gecontroleerd. De verontreiniging in het lassenprocédé is ernstig, veroorzakend groot kwaad aan het milieu en de lasser. Voor de behandeling van rook en stof, zouden wij van drie aspecten moeten beginnen: verontreinigingsbron, behandelingsbenadering en persoonlijke bescherming.

 

De Trekker van de het Soldeersel het Draagbare Damp van het uitlaatmateriaal Zuiveren met Met lange levensuur 0

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226