products

De aangepaste PLC Rolling Overgegaane Machine W11S45X3000 ISO van de Controlemechanisme Vlakke Bar

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu
Merknaam: W&L
Certificering: ISO
Modelnummer: W11S45X3000
Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: Houder
Levertijd: 30-50days
Betalingscondities: T / T, L / C
Gedetailleerde informatie
het werk lengte: 3000mm Werkend Materiaal: Q235, Q345
Druk: 540Ton Maximum Plaatdikte: 40 mm
Drijfmotor: 55KW Rolmateriaal: 42CrMo
Hoog licht:

flat bar rolling machine

,

hydraulic plate rolling machine


Productomschrijving

 

Technische kenmerken van het apparaat

1.1 de trommelvormig hogere rollen, de lagere rollen en de lagere ondersteunende rollen worden aangepast high-precision producteerlijkheid.

Het keurt trommelvormig hogere rol goed, en de vooraf ingestelde hoeveelheid trommelvormig hogere rol wordt over het algemeen vooraf ingesteld om 70% van de eenvormige lading van de rol te zijn; voor de lagere rol van kleinere diameter, wordt het lagere deel van de lagere rol gesteund door regelbare rollen. Volgens de lading van het gewalste product, wordt de lagere rol van de lagere rol aangepast, die zeer de eerlijkheid van het product verbetert.

A, de situatie van gerolde dikke plaat

Passen de broodjes dikke platen en de ondersteunende rollen naar omhoog onder de lagere rol aan;

Productvorm:

De waarde „van de zakmond“ t is zeer klein, is de producteerlijkheid hoog.

B, de situatie van gerold blad

Rol de dunne plaat, en de lagere rol van de lagere rol wordt naar beneden aangepast;

Productvorm

Het is onmogelijk om een „taillevorm“ te hebben en het product heeft een hoge eerlijkheid.

1.2 en achtergedeelte die, de rondheid van het hoge precisieproduct buigen rollen

De hoger broodjes universele rollende machine keurt het achter buigen (de het voeden richting van de plaat is tegengesteld aan de bewegende richting van het hogere broodje) goed. Het hogere broodje wordt neergedrukt en het lagere broodje wordt geroteerd terwijl onophoudelijk het buigen. , Kan de generatie van de voorzijde vermijden die terug hoek buigen, en de lengte en de vorm van de resterende rechte partijen controleren.

Over het algemeen, keurt het drie-rol asymmetrische type vooruit het buigen goed, en de twee einden van het blad zijn pre-bent, en dan symmetrisch gerold in vorm. Het vereist deskundige exploitanten, verschijnt de achterhoek van het product, en de vorm van de resterende rechte partijen is moeilijk te controleren.

A. rollende machine van de hoger broodjes de universele plaat

Terwijl de hogere rol wordt neergedrukt, wordt de lagere rol geroteerd

Het eind van de plaat is pre-bent met directe druk

Het asymmetrische type van B. Three-roller (hoger aanpassingstype van het rolniveau, lager aanpassingstype van het rolniveau, het type van boognegatieve aanpassing, vier-rol plaat rollende machine, enz.)

Het eind van het blad is pre-bent en dan symmetrisch gerold.

De lagere rol is voorwaartse en omgekeerde, pre-bent eerste, en rolde toen

C, productvorm

Het product heeft geen achterhoek, worden de einden van de resterende rechte randen gecontroleerd op een standaardcirkel, en de rondheid van het product is hoog.

Het product heeft een achterhoek, en het is moeilijk om het eind van de resterende rechte rand op een standaardcirkel te controleren, en de rondheid van het product is niet hoog.

1.3 verminder de hoeveelheid productverkeerde opstelling

De rollende machine van de hoger broodjes universele plaat keurt het het voeden apparaat, de synchrone elektrohydraulische combinatie van goed het hogere broodje, en koppel automatisch systeem niveau terug.

De opsporing van de verplaatsingssensor, het signaalversterking van de slagvoorversterker van de hogere cilinder, van de computer de vergelijking, hoge en lage niveaus aan het programmeerbare controlemechanisme, controle van de elektromagnetische omkerende klepsolenoïden op beide einden van de hogere die rol, constante koppelen vergelijking, synchronisatienauwkeurigheid binnen ± binnen 0.15mm wordt gecontroleerd terug.

1.4 het universele apparaat van de rolkegel voor hogere rol

Keur rollende rol goed, is de binnenboogoppervlakte van het blad in contact met de rol, is de hogere rol geneigd, en de askracht van de kegel wordt overgebracht aan de chassis door de rol; tegelijkertijd, het as worden glijden van de plaat en de het werkrol vermeden.

De capaciteit van de kegel wordt berekend volgens 30% van de capaciteit van de gerolde cilinder. De versmalling van het gerolde werkstuk is ≤60 °.

Negen, het proces van de broodjesplaat

2.1 gerolde cilinder

De eerste stap: voedend de raad en aanpassend materialen;

Stap 2: De hogere rolbewegingen horizontaal aan - X-positie en daalt aan de Y1-positie;

Het lagere broodje wordt omgekeerd om de staalplaat in de vormende positie te brengen.

De derde stap: de lagere rol roteert vooruit terwijl de hogere rol neerdrukt;

De vierde stap: de hogere rol wordt in de Y2-positie neergedrukt op te houden, en de lagere rol roteert onophoudelijk vooruit;

Stap 5: Einde aan het eind van de raad, einde door Y3 onder de hogere rol te drukken, en direct pers en pre-bend het eind van de raad;

Stap 6: Hef horizontaal op de hogere rol Y2-α, beweging + X-positie, druk dezelfde positie Y2, vooruit roteert de lagere rol;

Stap 7: Einde aan het eind van de raad, einde bij positie Y3 wanneer de hogere rol, en direct pers en pre-bend het eind van de raad wordt gedrukt;

Stap 8: Verplaats de hogere rol aan X = 0, druk in de Y4-positie neer, is de lagere rol voorwaarts en omgekeerd, en compenseert het buigen.

Tien, het opheffen en opslag van de machine

1.Precautions voor machine het opheffen

1.1 het uit zijn evenwicht gebrachte opheffen is strikt belemmerd om schade aan de machine te vermijden.

1.2 het is verboden om met de machinaal bewerkte delen van de machine tijdens het opheffen in botsing te komen.

1.3 tijdens het vervoer van de machine, moet de machine worden vastgemaakt om schade te vermijden, en de maatregelen moeten worden getroffen om regen en roest te verhinderen.

2.Precautions voor machineonderhoud

Wanneer de machine niet lange tijd in gebruik is, is het noodzakelijk om de hogere rol te verminderen om de lagere rol, draai van de macht te contacteren, de machine schoon te maken, en maatregelen te treffen om vochtigheid, roest en stof te verhinderen.

 

Voorzorgsmaatregelen
1. Maak de coiler componenten schoon, vooral waar zij worden verbonden;
2. Wanneer de rollende machine wordt geassembleerd, moet het het principe van volgen binnenstebuiten, eerste-verslaat en toen-omhoog;
3. Prioriteit in het assemblageproces om hetzelfde bewerken voor assemblage of het assemblagewerk in dezelfde richtlijn te gebruiken;
4. Het assemblageproces moet in strikte overeenstemming met de ontwerptekeningen worden uitgevoerd. De afmetingen, de specificaties en andere aspecten moeten strikt worden gecontroleerd.

 

De aangepaste PLC Rolling Overgegaane Machine W11S45X3000 ISO van de Controlemechanisme Vlakke Bar 0

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226