products

Enig van de het Instelmechanisme Servomotor van het As Roterend Lassen van de het Lassenrobot Instelmechanisme 360mm Lijst

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Well Leader
Certificering: ce
Modelnummer: Gs-swp-zw-250
Min. bestelaantal: 2SETS
Verpakking Details: In houten geval.
Levertijd: 20Days
Betalingscondities: D/P, T/T, L/C
Levering vermogen: 30SETS/M
Gedetailleerde informatie
model: Hoofd & Staart LADINGScapaciteit: 2500KG
Lijst Dia.: 360mm Centrumhoogte: 650mm
Roteer waaier: +/- 360deg Roteer Snelheid: 70deg/s
Hoog licht:

tube welding positioner

,

welding rotators positioners


Productomschrijving

 

Enige van de het Lassenrobot van de As Servomotor het Instelmechanisme250kg 360mm Lijst

 

De lasseninstelmechanismen zijn de machines worden gebruikt om de positie van het werkstuk op de lijst van het lasseninstelmechanisme te veranderen en vlotte omwenteling te verzekeren van het het werkstuk bij bepaalde vereiste snelheid. Zo betekent het lassen postitioner normaal een lijst werkstuk bij bepaalde omwentelingssnelheid, en twee schuine standen het het werkstuk bij bepaalde graad roteert.
De omwentelingsstructuur van de lasseninstelmechanismen wordt gedreven door de AC motor, terwijl de stepless snelheidsregelgeving kan worden bereikt. De draaiende structuur van worm en toestel in de lasseninstelmechanismen heeft de functie van zelf-slot, en worktable kan sleeplessly 360 graad worden gedraaid. het speciale ontwerp van anti-elektromagnetisch van de lasseninstelmechanismen, dat de hoge frequentieinterferentie van TIG lassen vermindert, en kan de lassenkwaliteit effectief verbeteren. Geleverd met Robotmotor, automatisch kan het instelmechanisme het mede-werk met robot voor MIG/MAG/TIG-lassen.

 

 

Punt Parameters Opmerking
Model Gs-swp-zw-250  
Ladingscapaciteit 250kg Binnen R400mm
De norm roteert Straal R600mm  
Geschat roteer waaier +/- 360deg  
Geschat roteer snelheid 70 o/s  
Herhaal Plaatsnauwkeurigheid +/- 0.1mm  
Het plaatsen Kadergrootte 2200x800x90mm (L*W*H)  
Machine totale grootte 2900x650x1100mm (L*W*H)  
Roterende lijst ɸ 360mm  
Roterende centrumhoogte 650mm  
Voeding 200V +/-10% 50Hz 3-p Met transformator
Isolatieklasse H  
G.W. 690kg  

 

Hoofdconfiguratie:

 

Punt Merk Q'ty
Servomotor YASKAWA/PANASONIC 1 eenheid
Rv-Reductiemiddel TEIJIN Japan 1 eenheid
PLC OMRON/MITSUBISHI 1 eenheid
Touch screen KINCO Shanghai 1 eenheid

 

Enig van de het Instelmechanisme Servomotor van het As Roterend Lassen van de het Lassenrobot Instelmechanisme 360mm Lijst 0

 

De robotachtige instelmechanismen zijn een fundamentele component van robotachtige automatisering, in het bijzonder in robotachtige lassentoepassingen van grote en/of high-volume delen. Het instelmechanisme speelt een belangrijke rol in nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en algemene productiekwaliteit. Het is een essentiële overweging in om het even welk robotachtig lassensysteem.

Maar wat precies een robotachtig instelmechanisme in lassentoepassingen doet? Hoe vergemakkelijkt bevordert het productiviteit en automatisering van complexe lassentaken?

 

De robotachtige instelmechanismen kunnen een deel roteren wanneer een verbinding niet in de correcte lassenpositie kan worden bereikt. Bijvoorbeeld, wanneer lassende grote delen in positie, een robot niet kunnen luchtlassen als lasspat wordt uitvoeren ondergebracht in het uiteinde dat tot systeemfouten kan leiden. Een instelmechanisme kan het deel roteren zodat kan de robot tot netelige lasplaatsen toegang hebben zonder luchtlassen uit te voeren, die de waarschijnlijkheid van systeemmislukking verminderen.

Verder, is een robotachtig instelmechanisme hoogst herhaalbaar, wat constanter nauwkeurig lassen toelaat. Met het handladen en lossen en plaatsen van een deel, zijn er variaties in deelrichtlijn die lasnauwkeurigheid beïnvloeden. Een instelmechanisme is veel nauwkeuriger, helpend om algemene las en deelkwaliteit te verbeteren.

Minder onderbreking, hogere nauwkeurigheid en betere kwaliteit allen dragen tot de capaciteit van een instelmechanisme bij om productiviteit in lassentoepassingen te drijven.

De robotachtige instelmechanismen zijn gronddeel van de meeste robotachtige lassensystemen. Zij vergemakkelijken hogere productiviteit en de hulp automatiseert taken die zonder rotatiemogelijkheden onmogelijk zouden zijn.

 

Verzend ons e-mail om een citaat te krijgen!

 

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226