products

De hoofd van het het Lasseninstelmechanisme van de Staartvoorraad Roterende Lijst van de de Robot Servomotor 500Kg 360mm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Well Leader
Certificering: ce
Modelnummer: Gs-swp-zw-500
Min. bestelaantal: 2SETS
Verpakking Details: In houten geval.
Levertijd: 20Days
Betalingscondities: D/P, T/T, L/C
Levering vermogen: 30SETS/M
Gedetailleerde informatie
model: Hoofd & Staart Ladingscapaciteit: 500 KG
Lijstdia.: 360mm Centrumhoogte: 850mm
Roteer waaier: +/- 360deg Roteer snelheid: 70deg/s
Hoog licht:

tube welding positioner

,

welding rotators positioners


Productomschrijving

 

De hoofd van het het Lasseninstelmechanisme van de Staartvoorraad Lijst van de de Robot Servomotor 500Kg 360mm

 

Voorafgaand aan de installatie van het Systeem van de Robotautomatisering, was het productieproces volledig hand. Al lassen was door menselijke lassers, terwijl een kraan voor al deel het plaatsen werd gebruikt. Het vorige productiewerkschema stond niet voor het juiste in-position lassen toe. Tegelijkertijd, leidde het tot ergonomische kwesties voor de exploitanten.

 

De robotachtige instelmechanismen komen in vele verschillende vormen, maar hun primaire plicht is hetzelfde. De instelmechanismen houden een deel in een voorspelbare en herhaalbare positie voor een lassenrobot. Vaak, de instelmechanismen twee of meer assen hebben om een deel te roteren en van plaats te veranderen zodat kan de lassenrobot het volledige stuk bereiken.

De robotachtige instelmechanismen kunnen voor enige post of multi-station ontwerpen worden gemaakt, en kunnen stukken in hoog volume of grote delen bij laag volume behandelen. In sommige gevallen, kunnen de instelmechanismen aan greep worden gemaakt, delen plaatsen en van plaats veranderen zo zoals veel 70.000 pond. of meer.

 

 

Punt Parameters Opmerking
Model Gs-swp-zw-500  
Ladingscapaciteit 500kg Binnen R400mm
De norm roteert Straal R600mm  
Geschat roteer waaier +/- 360deg  
Geschat roteer snelheid 70 o/s  
Herhaal Plaatsnauwkeurigheid +/- 0.1mm  
Het plaatsen Kadergrootte 2200x800x90mm (L*W*H)  
Machine totale grootte 2900x650x1100mm (L*W*H)  
Roterende lijst ɸ 360mm  
Roterende centrumhoogte 850mm  
Voeding 200V +/-10% 50Hz 3-p Met transformator
Isolatieklasse H  
G.W. 500kg  

 

Hoofdconfiguratie:

 

Punt Merk Q'ty
Servomotor YASKAWA/PANASONIC 1 eenheid
Rv-Reductiemiddel TEIJIN Japan 1 eenheid
PLC OMRON/MITSUBISHI 1 eenheid
Touch screen KINCO Shanghai 1 eenheid

 

De hoofd van het het Lasseninstelmechanisme van de Staartvoorraad Roterende Lijst van de de Robot Servomotor 500Kg 360mm 0

 

Het robotachtige lassen maximaliseert snelheid, output en nauwkeurigheid, in het bijzonder voor grote of opwindende lassen. De handprocessen kunnen niet eenvoudig met de productieefficiency en de nauwkeurigheid van een multi-proces robotachtig lassen concurreren workcell. Aangezien de technologie blijft vooruitgaan, exponentieel stijgt de marktvraag naar kwaliteit, snelheid, en lagere kosten. Of het handprocessen automatiseert of erfenis robotachtige systemen bevordert, moeten de markteisen concurrerend worden ontmoet te blijven.

 

Onze Robotachtige Lasseninstelmechanismen bieden een lagere kostenalternatief aan de toepassingen van de lassenmanipulator zoals de uiterst hoge precisie en nul weerslag TMF en rechts-de indexerende systemen van de reekstap. Zij worden aangeboden in volledige hoofd en staartvoorraad standaardreeksen en u hebt de optie om een volledige tapoplossing te kopen die op zwaar werk berekend geconstrueerd basiskader, & inrichtingsbackbones omvat. Onze Robotachtige Lasseninstelmechanismen zijn ideaal voor het omvergooientoepassingen in het ruimtevaart, automobiel, defensie, bouw en mijnbouwmateriaal, alternatieve energie en spoorwegvervoer productiemilieu's.

 

Verzend e-mail naar onderzoek: info@wellleader.com

 

Contactgegevens
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226